Hvem er Purepower?

Oprettet d.

Hvem er Purepower?

 

Purepower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med de bedste produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibar, energipulver, energi gels, restitutions pulver, proteinbar, elektrolyt tabs og meget andet til din træning. Vores mange års erfaring med fødevare gør, at vi ved, hvad der er vigtigt, når det handler om ernæring til din træning. Det vigtigste for os er kvalitet af råvare, smag og konsistensen, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost smat ved at supplere med vores produkter.
 
Vores udvalg af energipulver og energibar til cykling og løb, vil altid være det sikre valg, da vores produkter er udviklet i samarbejde med vores ambassadører, som er med hele vejen igennem udviklingen af et nyt Purepower produkt.  Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat.

Vores sortiment består af populære smagsnuancer som passer til cykling, løb, MTB, svømning og triatlon. Vores smagsnuancer i vores energiprodukter tager udgangspunkt i ”dansk smag”. Vores mest velkendte smag kommer fra vores energibar med havre og kakao som minder mest om de havregrynskugler man ofte laver til jul. I starten af 2017 lancerede vi et nyt energipulver med hyldeblomstsmag, som er gået over alt forventning med smagen af dansk sommer. Løbende tilføjer vi nye smagsnuancer, ligesom vi også udvikler nye produkter til cykelsporten, løb, triatlon og svømning. Har du et ønske til en ny smagsnuance af vores energibar eller energipulver er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden.

​​​​​
Hvis du mangler inspiration til træning eller kosten, kan du besøge os på Facebook eller Instagram, hvor vi viser inspiration og deler blogindlæg om de nyeste tendenser inden for cykling, løb, svømning og triatlon. Du kan også gøre som +1500 andre og tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender trænings guides og anbefalinger fra vores professionelle ambassadører, måske de kan hjælpe dig med at op nå dine mål.
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar